Fniss....jag måste bara berätta en grej....

....eller några grejer...hahahahahahaha!
Det är så härligt med fôlk ibland! Man får sig många goda skratt pga vad en del idioter hittar på!!!!

Jag försökte få tag på min handläggare på F.K i morse, men hon hade semester. Då åkte jag ner till F.K här i Åmål istället.
Jag berättade om mitt ärende.......och de båda tjejerna i receptionen gjorde allt för att hjälpa mig. Jag ska få en ny handläggare hos dem så fort pappren från min gamla kommer in. Jag behövde inte säga så mycket för de hade redan fått in en anmälan från min doktorska...hihi! Jag fick läsa den själv. Vilka grova anklagelser det var i den! Jag är ju rent av kriminell...hahahahaha! De skrev ut min journal och i den hittade jag en hel massa spännande saker!!!

I augusti har NÅGON gjort en anonym anmälan om att jag jobbar!!!????
Jaha ja....? Med vadå?
Inte nog med det. I november förra året kom nästa anonyma anmälan in. Då var jag i Thailand. Kan det möjligen vara så att NÅGON är vansinnigt avundsjuk på mig? Kan jag ha gissat så rätt redan innan jag visste om denna anmälan???

Båda anmälningarna har förstås lagts ner. Jag är ju lite för dålig för att jobba och semester/reunion-resa är heller ingen anledning till att friskförklara mig, även om man blir lite bättre och mjukare i kroppen av värmen. Men den resan var nog till mer skada än nytta vad beträffande mitt mående...!

Men det roligaste av allt var min doktors anmälan, jag citerar:
" .....hon lägger ner hel del tid och möda på att sköta sin blogg med fotografering av sin heminredning och inköp av olika heminredningsartiklar. Även en del omtapetsering i det egna hemmet, utfört av Maria själv. Vidare omnämns försäljning av artiklar på marknad"
Slut citat. HAHAHAHAHAHAHA.....!

Hur i helvete vet hon hur lång tid och hur mycket möda jag lägger ner på min blogg?????
och herregud...jag tar foton på mitt hem också!!! Tur att hon inte sett hur in i helvete många foton jag har sparade i min dator och som aldrig kommer ut på bloggen. Då hade jag väl fått dödsstraff om hon vetat det!!!
Hjälp, vilken sjuk människa hon är!!!
Och fy och skäms på mig att gå och köpa fina saker till mitt hem! Det GÖR man bara inte om man har restless legs, fibromyalgi och sömnstörningar!!!
Omtapetsering....ja...vad ska man säga. Det var inte ens en hel vägg! Och vem säger att det verkligen var jag som gjorde det då??? Tänk om jag ljög för att göra mig duktigare i era ögon?
Till sist marknade där jag stått och sålt "artiklar" hihihi...artiklar? Det var LOPPMARKNAD till förmån för trafficing-offer. Där stod jag och sålde mina påskägg som jag målat och klistrat servetter på...fniss...! Jag sålde ett par ljus också. De hade jag tvinnat ståltråd runt och ställt på ett fat, en liten dekoration i form av ett kors eller en madonnabild knöt jag fast också.
Ett jäkla slit och släp alltså...hahahaha!

Sen hittade jag en del intressanta FEL och ÄNDRINGAR i mina sjukintyg. Men det tar jag inte upp här. De sparar jag till min nya doktor istället. Intressant och spännande! Får man ha det fast man är sjuk?

Nu ska jag visa lite bilder från mitt nypimpade hem. Yrvette löööv heminredning....och fotografering!!



*Toapappersbalen snyggt och luftigt placerad i en garderob utan dörr.
*Toapappershållaren käckt på sned med lite xtra borrhål runt.
*Verktygen praktiskt och öppet placerade, för att alltid finnas till hands.
 *Dvd-bänk i den naturliga återvinningsstilen, skabbigt chic.

Denna blogg har tagit mig en halvtimme att göra sammanlagt med fotografering, skrivande och kaffedrickande.
Då har jag 39 sådana halvtimmar kvar av min vakna tid detta dygn.
VAD FAN MENAR HON ATT JAG SKA GÖRA????
Jag sover max 4 timmar, är vaken 20. Jag får inte göra NÅGONTING...men jag ska ändå samla FLER intryck för att GLÖMMA bort hur ont jag har!!!

Glömde en sak, jag har shoppat inredningsprylar också, bl a denna enkla men funktionella lampan:


Så...nu är jag klar för idag...nu tog det några minuter till av min dyrbara sjukskrivningstid!

Hej mä räj!











Då var det dags igen då!

Jaha, då står jag här på knä och bloggar igen. Det är knappt jag kan det heller för ena knät är helt trasigt. Jag vet inte vad jag gjorde förut i eftermiddags, men benet vek sig av smärta.

Nu har Ulf åkt hem till Skåne och jag har fördrivit tiden med att skriva ut min blogg.
Ja, hela bloggen gick inte att skriva ut idag. Jag hade inte nog med papper till skrivaren. 2månaders skrivande blev 290 A4 sidor!!!!!


Nu ska jag avsluta här och tacka för mig! 
Det har varit otroligt roligt att blogga. Absolut ! Men nu får det nog vara nog för min del. Jag orkar inte mer just  nu.............jag lägger ner! !

Tack ska ni ha alla mina kära läsare.

Häj mä er!
 


Droppa "problemet" från Kil.

Ja, jag BORDE göra det, men det är inte så lätt. Jag vet ju inte vad som kommer att hända nu. Inte hur mycket skada den ynkliga människan ställt till med. Inte vad försäkringskassan säger. Men om nu min sjukskrivning ska avslutas för att "problemet" läst min blogg, så får de vara så snälla att läsa HELA min blogg, inte bara utdrag ur den. Det är vad jag har roat mig med i natt. Jag har läst alla inlägg sedan bloggen startades! Inte ett enda inlägg ångrar jag eller tycker är till min nackdel i försäkringskasseärende. Bra!!!
Jag trodde nog inte det heller, men man minns ju inte allt man skrivit. så jag var tvungen att kolla.

Här kommer ännu ett utdrag:
*****
Benen började i vanlig ordning att hoppa och rycka igår kväll för att accelerera och bli överjävligt under nyårsnatten.
De andra gick och lade sig vid 4-tiden på morgonen, men jag kunde inte. Jag kunde inte ens STÅ still. Jag vankade av och an tills klockan var 08.00, då fick jag ett psykbryt och bara grinade. All muskelaktivitet gjorde så att jag fick helevtisk kramp som inte ville släppa. Kramp från höfterna och ner till tårna!
Grinade mig till sömns vid 9-tiden och vaknade efter ca 40 minuter.
Sen har dagen varit sådan....hela jävla dagen!!!!
När klockan var 18.00 stod jag inte ut längre! Då hade jag varit ute och gått, försökt att stretcha ut krampen, grinat och stått på knä på golvet och ätit middag framdukad på en pall. Om någon kikade in här när jag har det som värst så skulle de nog sätta mig på en isolerad och hårt övervakad avdelning på sjukhuset.
Man ser väl helt STÖRD ut antar jag!!!!!!!

Jag tog hela ryck-i-benen-medicindosen och sömntabletter. Jag orkade bara inte mer!!!! Förhoppningsvis skulle sömntabletterna ha någon effekt eftersom jag inte tagit någon på flera månader.
Och jodå...jag somnade.....i ca 1 timme!
Förbannade helvetes jävla skitben!!!! Nu orkar jag inte mer!
Det är nog nu!
I morgon ska jag ringa min doktor och KRÄVA att de gör något! Jag måste ha hjälp NU!!!!!!!!!

Nu har jag slitit med mina ben i 5 timmar till. Jag är helt slut. Kan jag inte bara få sova lite.....? Eller åtminstone få ligga och vila....jag vill inte mer nu

*****

Härligt med restless legs va?

Annat jag har grônna på i natt är:
När jag kom till VC i Kil och skulle hämta mitt läkarintyg, så betedde sig, den vanligtvis gulliga tjejen i receptionen, sig lite märkligt.
Hon "såg" mig inte först. Jag fick knacka igen....och en gång till. Hon var väldigt upptagen med att leta i lådor efter något...till synes helt stirrig....hm.
När hon till slut var tvungen att se mig så såg hon nervös och grinig ut?!
-Ja, jag måste gå iväg lite, sa hon då.
Hon kom tillbaka efter ett tag med mitt sjukintyg. I vanliga fall så ligger de i ett fack inne i receptionen, men inte mitt intyg. Konstigt??!!
Hon räckte över det till mig lite surt. Jag fattade ingenting...då. Men nu kan jag gissa att det nog var meningen att jag skulle gått in till doktorskan och hämtat det hos henne och att hon skulle ha berättat om den hemska upptäckten om mitt liv på min blogg.

Receptionstjejen hade väl hört vissa utvalda uttalanden jag gjort på min blogg kan jag tro. Stackars människor som inte orkar/bryr sig/ vill ta reda på sanningen, utan hellre lyssnar på elakt skvaller! 
Gud så fega en del är! fega och sensationslystna!

Telefonsamtalet från min doktorska är nu inspelat och sparat, det kan kanske vara till nytta lite senare. Det är verkligen ett "hörvärt" samtal...fniss....en barnunge som blivit putt ungefär!
Pilutta dig!

En del konstiga utlåtanden i mitt sjukintyg kan kanske också förklaras av att hon läst bloggen och blivit sur på mig.
Ex. Psykiska problem med att passa tider............öh? Jag passar ALLTID tider!!! Jag kommer ALDRIG försent!!! Snarare för tidigt!!!
Varför??????
Problemet är att KOMMA IHÅG tider jag har som jag ska passa!!!! Men det är ju inget anmärkningsvärt...jag var ju välkommen i klubben...ALLA är vi ju lite glömska, sa min kära doktorska!!!!
Sen att jag är så VANSINNGT glömsk, det ville hon ju inte ens lyssna på!!!

Ett annat mycket märkligt uttalande i mitt intyg var: Personlighetsstörning! Hahahahahaha....ja, det är nog Yrvette som är min personlighetsstörning...hahaha! För annars vet jag inte riktigt vad det skulle vara! Jag är nog ganska så normal egentligen...hihi. Men den där Yrvette kan ju vara lite galen ibland!!!!
Herregud...vilken soppa detta är!

Jag SKA droppa problemet, men det kommer nog att ta ett tag. Jag måste ju få klarhet i vad alla berörda säger om detta.
Ska något hända med min sjukersättning så får de nog vara så goda och läsa varenda stavelse på min blogg! Och sen förklara ordentligt för mig vad jag gjort för fel. Jag kan ju inte sluta leva bara för att jag är sjuk...multisjuk, som doktorskan kallar mig.

Sen en liten kommentar till FK-tjejen och AF-tjejen:
Jag har aldrig sagt ett ord om att jag INTE vill testa den här Faros-grejen som ni föreslog.
Tvärtom!!! Jag har själv föreslagit det för över ett år sedan...! Ni gjorde inget fel, ni går efter era regler och de är det bara att rätta sig efter. OCH dessutom VILL jag inte gå här som ett miffo resten av mitt liv. Jag vill att något händer. Något!!! Vad som helst!!!
Däremot min doktorskas attityd mot mig gör mig så pissed off.
Exempel på EN av hennes fjantkommentarer när ni var med:
 
-Maria dricker 3, 5 liter kaffe om dagen hon. *fniss* Och får högt blodtryck. Men när hon slutade dricka kaffe så var blodtrycket normalt igen...hihi.
Ja, jättekul! Mycket att göra sig lustig över...eller hur?
Bara det att jag inte HAR normalt blodtryck nu heller.......men det orkar hon inte ta reda på!

Men annars är det bra! Jag har sovit i natt. Flera gånger. Sammanlagt kanske 3-4 timmar. Plus att jag somnade på golvet framför datorn, en liten stund. Härligt utvilad och på gott humör........NOT!








Mission of today...

.....är att leta upp medicinerna. Fan, jag kan inte hitta mina mediciner i någon flyttkartong. Antagligen har jag lagt dem på något oerhört smart ställe så att jag ska komma ihåg vart de är!!!
Jag borde ha lärt mig att sådant inte funkar på mig! Jag kan ju inte komma ihåg NÅGOT ALLS längre!
En liten parentes till det ( när jag sa det till min doktorska så svarade hon bara -Välkommen i klubben! Jag fick inte en chans att förklara HUR illa det är med minnet. Det är ju en "fibrogrej" så det var väl inte viktigt antar jag. Nä, vi fick höra hur glömsk HON var istället. Jaha ja...som vanligt så var det doktorskans egna problem som var viktigare än mina...på MIN inbokade tid...suck.igen!)

Åter till ämnet: leta medicin....VART kan jag ha lagt dem? Eller så är de slut och jag måste till ett apotek idag...eller senast i morgon fm.
Närmaste öppna apotek är i Karlstad.....tror jag. Eller är det närmare till Uddevalla? HAR jag något kvar på recepten att ta ut? Förbannat också att man inte kan komma ihåg NÅGONTING längre!!!!!



Nästa program på dagens schema är besök av Johan och Lojjan! Det ska bli kul! Kul att visa dem min fina lägenhet! De kommer vid lunchtid, så jag får väl snart sätta igång med att förbereda maten. Det tar ju lite tid när jag ska göra något numera...suck!
De har med sig busungen Eroz, så katterna får jag låsa in i sovrummet annars lär det bli cirkus här.

Nu tror jag att jag har en nödlösningsplan för Magnus, OM han inte skulle anpassa sig till lägenhetslivet tillsammans med M-eli.
Ibland verkar det som om han tycker att "denna lägenhet är för liten för oss två, jag tror jag måste mörda dig lilla M-eli" Jäklar vad de slogs igår!
Nödlösningen heter Magnus!!! Lillemors systers man heter Magnus. En schysst kille som gillar katter. Han har redan två stycken. Han sa att han skulle kunna tänka sig att ta hand om sin namne. Himla skönt att veta att man har en utväg om det inte funkar här.
Lite knepigt blir det ju förstås när han Människo-Magnus ska gå ut och ropa på Katt-Magnus.
Hihihi....grannarna kommer att tro att han blivit galen!!!!


Påsk-kalaset hor Lillemor och Pierre igår, var alldeles perfekt! Avslappnat och gött! Supergod mat! Trevligt sällskap! Görgoa och snälla ungar! Och en päroncognac på det! Perfekt!!!! Tack Lillemor och Pierre!!!
Barnen...och Lotta, Lillemor och Ulf,  ville se på Star wars.
OK....jag har aldig sett en enda Star wars-film tidigare...jag trodde Star wars var Star trek...!
Jaja, man kan ju inte veta allt!
Vi tittade. De förklarade att detta var den första filmen i serien, men egentligen den fjärde????!!!!!! öh, jaha ja....då fattar jag PRECIS...not!
Den handlade i alla fall om en soptunna och en guldrobot på äventyr i rymden. Där träffade de på en massa trevliga människor: en tjej från Södertälje med kringlor i håret, en kille med snarkmaskin och en massa utvecklingstörda personer som var på ett disco. Spännande film....eh...!
SECKEN DRET!!!!!
Någon mer starwars film blir det nog inte för mig...hahahahaha! Varken den första eller den femte...eller hur det nu var...hahahahaha!


Fortsatt trevlig påsk alla mina goa läsare!!! Och tusen tusen tack för alla kommentarer, alla mail och samtal jag fått nu de senaste dagarna. Ni är så himla goa och snälla allihop!

Vad vore livet utan vänner?

Jag avslutar denna blogg med ett uttalande från min idol-unge nr 1: Måns Högberg 8 år
-Vad är meningen med livet? Jo det är att ha vänner familj och att man får må bra!

Men jerräjj....så himla klockren han är den ungen!!! 8 år!!! Underbart sagt tycker jag!!!


En sjuklings bekännelser.

Hallen är klar! Men det är inte JAG som har fixat den! Det har drängen gjort!


Så här blev resultatet.


Men däremot så har jag gjort en tårta!
Jag trotsar överheten och gör som jag vill! Rebell-Yrvette!


Men nu gör jag inget mer idag! Vi ska på kalas!
Ha dä!

Glad Påsk alla blogghäxor!

Nu har det bara varit ledsamheter och skit på bloggen ett tag, så nu kör vi en yrvette-rulle! Både fult och fint för alla smaker...med musik av Sugababes "Girls"

Glad påsk!!!

Full fart......

....men det törs jag knappt skriva! Ena stunden säger min doktorska att jag ska skaffa mig fler intryck, för då glömmer man att man har ont. Andra stunden säger hon att jag gör för mycket! Det är inte lätt att vara Maria ibland. Eller Yrvette! Yrvette som är min lilla personlighetsstörning...hihi. Ja, ni som BRUKAR läsa min blogg vet ju skillnade på Yrvette och Maria.....men det vet ju inte alla. De nya läsarna på FK och Arb.förm. får lista ut vem som är vem, när de läser. 
Jag kan hjälpa till med att berätta att i detta blogginlägg är jag BARA Maria. 

Jo, full fart var det ja! Som vanligt i mitt liv! 
Vaknade, åt frukost, gjorde ingenting. Min "Åmålsfamilj" kom på fika. Sen när de åkt bar det av till Stubberud. 
Vi hämtade lite grejer och stannade sen till hos Barbro. 
Babsan berättade att det hade varit fler människor på husvisningen, än det någonsin varit där tidigare. Nyfikna Babsan hade förstås gått ner och tittat hon också. Hon hade räknat till 40 bilar!!!!!!!!!!!!!!!!!
Herreminje.....40 bilar....och troligtvis fler än en person i varje bil!!!! Yes! Nu hoppas jag på en kraftig budgivning! Jag behöver en jävla massa pengar nu antar jag! 

Tänk att en liten jävla doktorska ska kunna förstöra mitt liv bara för att hon blir pissed of när hon får läsa hur hon uppfattas av mig.....OCH av många andra! Även av några som jobbar på samma VC som hon!
 Det måste bero på det, för jag kan knappast tro att min sjukersättning skulle dras in pga att jag gör för mycket...! Jag gör ju knappt någonting längre! 
Jag har minimerat allt runt mig! Hästen har jag gett bort! Hunden är utlånad på obestämd tid. Trädgårdsarbete slipper jag nu. Men....det är klart...Tingelingandet kan ju te sig som ett jäkla slit....hahahaha! Läser man en blogg och ser att jag tillverkat en massa saker på en dag...natt, så kan man ju få för sig att jag orkar mycket mer än jag säger! Måla 6 påskägg, klippa servetter, limma på servetten, knyta ett snöre runt, lacka ägget.......på ett dygn!!!!! Fan...det är jävlar inga dåliga grejer det!!!!! Jag skulle nog kunna jobba istället! 
Eller springa i affärer en hel dag....för shoppa ska, bör, får man väl inte när man är sjukskriven....? Inte städa, laga mat eller träffa sina barn heller....!????? 
Det är i stort sett det jag gör när jag är hemma....och dygnet har 24 timmar....varav jag är vaken minst 20 av de timmarna. Det blir drygt att göra MINDRE än vad jag gör nu. Jag kan ju inte ligga och läsa en bok, lösa sudoku eller annat som kräver att jag sitter/ligger still. Det är ju så Restless legs fungerar....jag KAN verkligen inte sitta still! 
Ja, vad jag än gör så är det nog fel i doktorskans ögon nu skulle jag tro! 
Hoppas inte JAG blir en sån bitterf***a när jag blir gammal!!!!!! 


Men jag blir nog inte så gammal...hehehe! NÅGOT kommer väl att ta död på mig till slut! Kanske en medicinkollision....eller så svälter jag ihjäl på en parkbänk...hahahaha! 

Nä ni...det kommer INTE att ske! 
Gullungen Jennypenny kommer att förbarma sig över mig om det blir så illa så att jag nu inte får några pengar från FK längre! Min lilla 21 åriga tjej som ska bli mamma om ett tag. Hon den lilla genomsnälla människan skulle ta hand om sin sjuka mor! Det VET jag!!!!
Hon ringde igår för att bli uppdaterad på mitt liv. Hon är på skidsemester med sina vänner och pojkvän och har inte tillgång till internet. Hon kan alltså inte läsa mina bloggar utan ringde och kollade så att jag mår bra! Hon har varit borta EN dag!!!! Så go hon är!!!


Vacker är hon också!!! Sååå otroligt lik sin mamma...hehehehe! Eller hur?

Tur att hon INTE har internet!!!! Hon skulle bli förtvivlad om hon visste vad som händer nu i mitt liv!
Det blir ju förstås alla som känner mig! Inte bara Jenny! De som är i min närhet VET ju hur jag mår!
Alla VET att jag FÖRSÖKER leva ett så normalt liv som möjligt TROTS sjukdomar!
Att jag inte bangar för något. Jag gör hellre något en dag och väljer sen att ha ont i två dagar efteråt, än bara ge upp och sitta där apatisk! Det är inget liv för mig! Men det finns så mycket avundsjukt folk på denna jord så det är helt sjukt! 
Minns ni min "stalker"? Hon den där Mia som skrev en massa elakheter och dumma kommentarer och mail till mig. Hon tyckte jag var patetisk som gnällde över att jag hade ont dagen efter en shoppingrunda. Hon jämförde det med en som supit dagen innan och sen var bakfull. Typ...skyll dig själv! Ja, det är ju det jag gör!!!! Jag skyller mig själv...jag gör saker och är medveten om att jag får ont efteråt, men då får man inte gnälla sen, enligt henne. 

Det SKULLE kunna vara hon som tipsat min doktorska!?  
Jag har MYCKET svårt att tro att doktorskan sätter sig och letar upp min blogg och läser hundratals blogginlägg, på sin lediga dag.....när hon dessutom har en vattenläcka i sitt hus och en massa djur att försörja med vatten....(detta berättade hon på MITT möte häromdagen...suck...)
Jag tror heller inte att hon på sin arbetstid sitter med sådant! Hon är ju ALLTID så uppbokad! 
Nej, någon har absolut tipsat henne! 
Det finns ju förstås några fler avundsjuka människor som kan vara tänkbara assholes: Min f.d bästa vän kanske...?  Skit detsamma just nu......det får jag snart reda på! Jag har mina kontakter som kan ta reda på sådant, lite inside info från Vårdcentralen....hehehe!

Och NÄR jag får reda på vem det var, ja då jävlar!!!! Då är jag fan inte att leka med! om ni tycker att Yrvette är väl brôtig och burdus av sig, så kan jag bara upplysa om att när MARIA blir arg.....då vill ni inte ens vara i närheten! Inte på samma planet ens en gång! Och stark är jag också...hehehe!



Det är inte bara Jenny som är orolig för mig. När jag berättade för Kjell så sa han att han GÄRNA ställer upp och berättar om min vardag OCH om allt dumt som kommit ut ur min doktorskas mun under åren som gått. Jag var tvungen att ta med honom till VC en gång för jag klarade inte av att åka dit själv. Hon LYSSNADE ju inte alls på vad jag sa. Han följde med och pratade för mig istället. Det gör han även nu om det behövs. Men som han sa, så behövs nog inte det:
-Men det är väl bra om de läser din blogg. Då ser de ju hur din vardag är! bloggen är ju verkligen inte till din nackdel vad beträffande sjukskrivning! Du sover inte, du har ont varje dag.....det kan man ju läsa, så vad är du orolig för???




Snälle Ulf har sagt att jag kan flytta till honom och att han ska försörja mig!!!!!! Hur gulligt är inte det då????
Världens finaste ULF!
Jag varken kan eller orkar flytta igen, men bara vetskapen om att han VILL ta hand om mig är så skönt att veta!

Johan goan har jag inte berättat för än, men jag tror inte att han är så intresserad av att få mamma och hennes två katter som inneboende...hihi! Lojjan, Johan, Jag, deras lilla ettriga bullterrier och mina två katter i en tvåa...hehehehe! Härligt liv! Nä, han ska nog få slippa mig! Även om jag VET att han skulle ta emot mig! 

Mitt skyddsnät är enormt!!!! Min familj är GULD!!!!!!
Min Åmålsfamilj också. Det står alltid ett rum redo för mig! Vad som än händer så finns alltid Lillemor där!
Idag ska vi på fest hos dem. Det ska bli så kul! Men jag kanske inte FÅR ha kul förresten...???
Nej, det blir nog inte så kul när jag tänker efter en gång till. Jag har ju inte sovit något i natt...! Det är för mycket i mitt huvud just nu! Tänk att en doktor ska göra så att man mår ÄNNU sämre!? Helt sjukt!!!!

Det ljusnar ute nu och fiskmåsarna skriker......jag ska försöka svimma lite innan det är dags att gå upp. Jag MÅSTE sova lite nu!!!! Men det är inte så lätt.....inte ens en doktor kan hjälpa mig med det....TYDLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!

Glad påsk önskar Maria (och Yrvette)! 

 

"Vi har olika mål med sjukskrivningen"

.....sa doktorskan!
Ja, det stämmer! Jag vill ha hjälp med mina sjukdomar så att jag kan börja arbeta så småningom. Doktorskan gör allt för att få mig att framstå som psykiskt sjuk, varför vet jag inte, men så är det i alla fall.
T.ex så är min myggöverkänslighet bara en bluff tror hon. Hon tror det är en självdestruktiv åkomma. Jag var tvungen att bli arg innan hon slutade jiddra om att jag såg bättre ut på armarna, (mina ärriga, såriga armar) Jag svarade att det bror på att det är VINTER och att det då inte finns några myggor. Alltså kliar det inte!!!!!
 Enkelt va? Men nej....hon svarade till slut: -Ok, om du säger det så....

Sömnstörningar:

Utdrag ur bloggen. "Jag har sovit...

....så som i en spegel av svett. Jag har sovit så hela kroppen värker"!!!! Ryggen vill jag inte ha kvar längre...nacken, armar och ben är precis som betong.
Men jag har SOVIT!!!!! Helt underbart!!!! Till 10.30...NÄR gjorde jag det senast??? 
När jag var 19 år eller nåt
!"  

Jag sover ca 3timmar/natt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Funderingar:
Utdrag ur bloggen. "Positivt.....ääuuurrrggghhh...vad jag kan spy på det ordet!!!! Tänk positivt står det överallt!!!!
-Faen...tänk positivt själv du din jävla idiot! Tänk positivt som fan, när du inte kan sova och benen sprattlar, kroppen värker och din högsta önskan är att bli sövd och opererad, för då får du sova åtminstone en liten stund!!! Efter operationen önskar man att man hade svinont så att man får en näve morfintabletter för det sover jag så gott på!
Det är ju helt sjukt att ha sådana önskedrömmar!!!!
"


Så här är det att ha restless legs:
utdrag ur bloggen, "Fy faen vilken hemresa! Jag hoppade upp och ner i sätet hela vägen från Thailand till Dubai. Där mellanlandade vi och jag fick lite ro i benen. Sen från Dubai till Göteborg så har jag stått hela vägen! Hur kul tror ni det är att stå som ett jävla fån i ett hörn och försöka sova?
Någonstans mellan Teheran och Warsawa fick jag ett totalt psykbryt och en gullig flygvärdinna och en steward tog hand om mig och hällde kaffe i mig.
Jag orkade bara inte mer! Jag bara grinade! Jag stod där och bölade mitt i planet med en massa människor runt omkring mig...men det bekom mig inte det minsta just då, jag var så trött, så trött, men kunde inte ens sitta i en minut. Jag kommer aldrig mer att flyga så långa sträckor mer
."

Fibromyalgi: Länk till en tänkvärd blogg  " http://yrvette.blogg.se/2009/february/utkast-mitt-namn.html "

Behöver jag säga mer?
Jo, jag kan ju berätta att jag STÅR och bloggar nu, med datorn uppriggad på två flyttkartonger. Och så här ser det ut i mitt liv just nu: ALLA sover, men inte jag!!!!


 


Jag vandrar runt i lägenheten....och mitt MÅL MED SJUKSRIVNINGEN ÄR ATT FÅ SOVA!!!!!!! Får jag bara sova, så är jag säker på att mina andra sjukdomar lindras också. Men tills dess så får jag väl gå här som vandrande vålnade....

Klockan är nu 01.40 och jag har inte somnat ännu!




Nu är det HELT och hållet uppåt väggarna!

Jag fick ett inpratat meddelande från min doktorska, på min mobil förut.
Jag fattar ingenting!!????? Hon sa att hon inte har samma syn på min nedsatta arbetsförmåga som hon hade igår.
Inte efter att hon läst min blogg! Hm...och hur har hon fått reda på min blogg? Kanske tipsad av någon avundsjuk liten människa???
Skit det samma! Hon sa att jag orkar göra så väldigt mycket på min fritid?????????!!!!!!!!!!!
Jag gick tillbaka och kollade......:

Igår: Ingenting.....och 3 timmars sömn.

tisdag: Möte på vårdcentralen i kil. Skulle ha varit på IKEA på förmiddagen men det var då mötet var, så det blev ju inget med det. Till Stubberud och tog med mig lite saker. Hem till Åmål. Dödstrött!!!!

Måndag: Gjorde absolut ingenting mer än filade Lillemors fötter. Sovit 2+ 2 timmar.

Söndag: var på födelsedagskalas hos min son. Bloggade klocka 3 på natten eftersom jag inte kunde sova.

Lördag: utdrag ur bloggen "Här är min piga. Hon slet som ett djur igår. Jätteduktig! Hon byggde tv-bänk och stereobänk av flyttkartonger. På eftermiddagen drog vi ut på shoppingrunda. Helt slut och så ont i fötterna så det var stolligt!!!!"
Jag var alltså ganska passiv hela dagen, men blev helt slut av att handla i ett par affärer, Netto, Jysk och Profab.
 
Fredag: urdrag ur bloggen "Lillemor har också anpassat sig bra! Hon kom i morse och håller nu på att plocka grejer, skura köket, skruva ihop möbler. Vad skulle man göra om man inte hade en Lillemor??????"

Torsdag: utdrag ur bloggen: " Jag fick ett litet psykbryt i morse. Jag insåg att jag inte skulle klara allt själv, inte hinna packa allt, inte hinna städa, inte hinna något alls! 
Jag skulle ju till banken och skriva alla papper, så jag tog med det som fick plats i bilen.  Katterna fick stanna hemma, jag var ju tvungen att åka tillbaka hit igen....suck!

Allt fixat i Åmål, fika hos Lillemor. Jag höll på att somna på kökssoffan hos henne. Jag var sååå trött!
På väg hem så nickade jag till flera gånger. Jag var tvungen att stanna och gå ur bilen flera gånger. Jag tog ett stop-over på IKEA också. Bilen blev knôkfull! Ändå fick jag inte tag på allt jag skulle ha. Men det fixar Ulf! Han shoppar med sig grejerna från IKEA Helsingborg. Han kommer nämligen upp på fredag och hjälper mig i flyttandet. Sötis!

Kjell såg nog hur slut och schleten jag var för han lovade ta semester idag och hjälpa mig med att köra de sista grejerna.
Ja, vad skulle man göra utan dessa karlar? "

"Väl hemma, klockan 21.30 så satte jag igång med att göra albumet klart inför husvisningen.....sen somnade jag i soffan!
Helt slut! Tom! Ingen energi alls!

Huuu...jag ser ju mer död än levande ut!

Letade igenom kartongerna och hittade telefonen, ringde Ulf och somnade om igen. Vaknade och hade SVÅR internetabstinens!!! I kartongerna igen och leta upp datorn.
Nu har jag sovit 2 timmar, men jag MÅSTE försöka sova lite till. Idag SKA jag flytta!!!! "

VAD I DETTA ÄR DET "NÅGON" SOM HAR SVÅRT ATT FATTA????????????????????
Jag sover nästan ingenting!!!! Jag gör nästan ingenting! Jag VILL verkligen att en utredning och en framtidsplanering ska till!!!! Jag vill veta vad jag ska göra i framtiden! Om jag ska leva på luft och ingenting.........eller om jag ska få någon hjälp någon gång. Och då menar jag inte bara en remiss till någon ny läkare!!!!!!

Kan hela denna balett handla om mina Yrvette-uttalanden om doktorskan? Eller vad är det frågan om?

Fy fan! Så jävla ledsen och förbannad jag är. Mest ledsen!!!! Jag kämpar på som en idiot med allt!!! Jag skrattar och är glad! Jag klagar fan inte i onödan!!! Det kanske är det som är felet? Jag klagar för lite och är för trevlig........ eller så är det en personlig grej....
Ja, jag fattar fan ingenting!!!!!!!!!!!!
Nu har hon i alla fall meddelat Försäkringskassan och arbetsförmedlingen, så de har läst min blogg. Vad som händer sen vet jag inte? Men jag kan ju bara hoppas att försäkringskassan är lite bättre på att läsa och förstå text än vad doktorskan gör. Jag gör ALLDELES för mycket på min fritid??!!! Ja eller hur? Jag klipper servetter!!!!! Nu har jag flyttat också....
Ja, herregud!!!!!

Glad Påsk alla utom några!!!



silicon  - Cartoon image for proofing use only, unauthorised reproduction prohibited. 

Guldet är hemma igen!

Färjestad är svenska mästare 2009! Underbart! och vilken match det var då!!! Herregud, jag andades knapp i tredje perioden. Rysare ändå till sista sekunden!
Grattis Jörgen och pôjkera! Grattis till Perra också. Han har stor del i segern!
Sjung med Yrvette!

Jag som är totalt ointresserad av sport, är nästan lite besatt av hockey, eller rättare sagt av Färjestad.
Varför älskar jag hockey då? Antagligen för att det är en så ÄDEL sport...hahahaha!
När jag kollade på denna video, så upptäckte jag att mina favorit-godingar, Fokin och Chara, råkade vara med på nästan alla fighter. Alla utom de som Kåberg utkämpade....hehehe!
Yrvette vill ha hårda, tuffa grabbar!!!

Det kom en ängel!



Så fort man känner sig något så när glad så händer det något jävligt som slår omkull en igen! Och tvärtom!!!
När allt är piss och jobbigt så händer det något bra!
Idag i form av ett gult papper från skatteverket, med lite drygt 6000:- på. Tackarrr!

Jag har hittat fler guldkorn:
*Ett sms från Lillemor som syr gardiner åt mig!
*I Åmål kör brevbärarna ut posten med mopedbil...hahahahahahaha!
*Det finns massor av fiskmåsar utanför min balkong!
*Jag har hittat Jennys babyklänningar!
*M-eli sover
*Ulf finns på riktigt!
*Inga parkeringsautomater, rondeller eller trafikljus i hela Åmål.
*Jag har markis över min balkong, så jag kan röka ute även när det regnar.

Visst är livet underbart!!!


Vad var det för fel på ättestupan?

Det var ju ett mycket humanare sätt att ta död på folk än det sätt som nu används. Hopp och hej...leverpastej, så var det liksom avklarat sedan!!! Nu år 2009, då ska man först förnedras, plågas och sakta svälta ihjäl, innan man får dö.....! Det finns ett uttryck som jag ALDRIG trodde jag skulle använda mig av: Det var bättre förr!
Så fan heller att det var!!!! Detta var min tidigare ståndpunkt, men jag har tänkt om. VISSA saker var bättre förr, ättestupan är en av dem!!!!

Det finns ett riktigt bra berg, inte så långt härifrån, i Vargön. Man kanske skulle ta sig en titt på det någon dag? Just in case.......


Det verkar väl bra? Garanterat stendöd om man hoppar därifrån!

Men näää....så lätt blir man inte av med Yrvette! även om det inte verkar vara någon lysande framtid jag har framför mig, så är jag inte så ynkligt feg så jag själv fixar så att jag "stänger butiken"..."ramlar av pinnen"...."drar locket över mig"....DÖR! Kärt barn har många namn...hehehe!

Nädå....jag ska nog hitta på ett sätt att kunna leva ett tag till! Försäkringskassan, och min puckade doktor vet inte vem de pissade på igår!!!! Ha...det var faktiskt Yrvett, era kôrkhôvven!!!!

Allt vansinnigt och totalgalet som sades på mötet med dem igår, orkar jag inte skriva om här! Det är så jävla mycket dumt så ni skulle inte tro mig ändå!!! Waste of time bara!!!
Men när de frågade vad jag ska göra, så svarade jag bara: -Skit ner er! Det har ni inte med att göra. Jag tillhör inte erat upptagningsområde längre!
Men till ER kan jag berätta att NU JÄVLAR är det läge för Tingeling att öppna butik! Jag tänker INTE bli ett miffo som plockar hundskit på elljusspåret i Åmål eller stickar långkalsonger till Rumänska barnhem! GLÖM DET!!!!

Tja, vad har jag pysslat med i natt då? Inte sovit i alla fall! Jag har googlat på utförsäkrad från fk, välja husläkare, rehab-åtgärder, arbetslöshet (det var jätteupplyftande...år 2010 kommer över en halv miljon svenskar att vara arbetslösa), starta eget, bandidos, torpeder och lite annat smått och gott!

I övrigt: Magnus mår fint men den där M-eli har börjat löpa igen. Hon pissar på ALLT!!!! Lillemor ska fixa p-piller till henne idag. Jag hoppas att det hjälper annars ska hon nog få åka till Vargön på studiebesök!
Jävla Pesserôska!

Jjag måste avsluta min blogg med något positivt nu känner jag. Hmmm.....*tänk*.....öh....?....jo....hm...
Nä...det gick inte att komma på något. Jag får återkomma med det. Förlåt om jag dragit ner humöret på er....!
Men jag är så jävla pissed of och uppgiven så det går inte att låtsas vara glad längre!
FUCK allting....
tingeling tingeling,
jag betyder visst ingenting.
....och min doktor är ding!


doctor  - Cartoon image for proofing use only, unauthorised reproduction prohibited. 

En rekti fruntimmersda.

Syrran var här igår kväll.


Vi pratade i flera timmar, om lite av varje, bl.a om Kjells nygamla kärlek...! Ibland är hon klockren i sina kommentarer...hihihi! Hon tyckte rugget såg ut som en ur "kvinnofängelset" Antagligen p.g.a retrofrisyren....hehehehe. Kvinnofängelset är ju en tv-serie från 80-talet någon gång...hahahahaha!


Det är ju en jäkla skillnad mot hur jag ser ut!!!!!! Som klippt och skuren ur "sex in the city" Min sargade själ behövde verkligen höra detta skitprat! Tack syster yster!


Gårdagen i övrigt:
Först gjorde jag ingenting. Sen ingenting. Sen drog jag till Lillemor. Kaffe, skitprat, cig på altanen, i vårvärmen. Vi hade lite skönhetsvård...eh...eller man kan kalla det skönhetsmassaker! Vi drog av Nellie ett par kilo hår och hyvlade av Lillemors eländiga fötter, så att hon blev en decimeter kortare!
Jag hade köpt rävgift i Thailand, som löste upp fotförhårdnader som jag testade (hehe) på Lillemor. Och jäklar vad effektivt det var! Hennes fötter blev lena som ohyvlade brädor istället för de Grand Canyon-sprickor som hon hade tidigare!!! 
 


Hon blev lite kortare och tyckte fötterna kändes skönare. Hon hade i alla fall fått känsel i dom...hihihi! Men det var igår det! Idag vet jag inte om hon kan gå? Men troligtvis funkar det, för vi ska dra på IKEA-tour snart.
Efter det fortsätter jag till Kil. Jag ska röja och ta med en del saker från Stubberud, sen ska jag till min kära doktorska. Hon, jag, försäkringskassan och arbetsförmedlingen ska ha möte i eftermiddag.
S P Ä N N A N D E ..........hoppas det leder till NÅGONTING.....! En liten framtidsplanering skulle inte vara så tokigt! Jag har gått och väntat på detta i två år nu! Jag har tjatat om att få en utredning gjord! Men näää.....inte en enda grej har jag fått testa. Inte ens fått komma till Recure Rehab, för de tyckte jag var för sjuk!!!!!!
Håll tummarna för att jag får något litet vettigt ut ur detta möte!!!!

Kram på er så länge! Jag kommer med rapport senare.....

Utmaning igen....

Denna tog jag från Jennys sida. Men gud i världen vilka svar hon hade på frågorna....Den ungen är "sjuk" på något sätt...hahahahaha!

Här kommer mina svar då.
Här är reglerna:
-Respond and rework. Answer the questions on your blog, replace one question you dislike with a question of your own invention; add a question of your own. 
-Tag eight other un-tagged people. 

Nuvarande besatthet? 
kexchoklad, cig, kaffe och vindruvor

Vad har du på dig nu?  
Fladdriga byxor i indisk bomull, jumper och stickad långväst.

Tar du tupplurar?
Japp, i väntrum, i tandläkarstolen, när jag kör bil och andra olämpliga ställen och tillfällen.

Vem kramade du sist?
Jenny

Vilka är de finaste orden du vet?
Jag älskar dig mamma!

Vad blir det till middag?
Pastasallad

Vad var det sista du köpte?
H4-lampor till bilen

Vad lyssnar du på just nu?
Air av Johan Sebastian Bach

Favoritväder?
Vårvärme och klar höstkyla.

Vad skulle du döpa eventuella döttrar och söner?
Vad svårt...! ABSOLUT INTE Kevin och Cassandra i allafall....de namnen går fetbort!!!
Kanske Leo och Ella...?

Vilka är dina bästa redskap?
Pierres mobila bredband, min dator, Ulf slagborrmaskin,

Säg något till den person som taggade dig.
Det gjorde ingen...jag snodde utmaningen från Jenny. Men jag kan ju säga något till henne då:
Jenny du är min gosigaste, roligaste, snällaste dotter. Jag älskar dig!!!

Favoritresemål?
Ut med min framtida båt på Vänern för ett strandhugg på någon liten ö.

Nämn några saker du inte kan vara utan?
Mina barn, mina katter, Ulf, Lillemor........men de är ju förstås inte saker...hm.
Det får bli datorn då. OCH mina glasögon!!! 

Vad skulle du vilja ha i dina händer just nu?
Ett par miljoner!

Om du förvandlades till en känd person av motsatt kön, vem skulle det vara?
Pihlman

Om du kunde åka varsomhelst i världen i en timme var skulle du åka? 
Helsingborg

Vem skulle du vilja fastna i en hiss med?
Lillemor

Favoritlukt?
Smultron

Om du bara får ha på dig ett par skor i 3 månader, vilka skulle du välja då?
mina fula joggingskor med strasspännen på...de är råfula men sååå sköna.

Sedan ska man komma på en egen fråga

På vems skrivbord vill du lägga en riktig bajblaja?
Raggar-Evas....hehehehehe!

Nu utmanar jag 8 stycken: Lillemor, Anette, Lojjan, Alexandra, Vivan, Tesa, Emma och Cilla. 

Kalas hos Johan

Milda makter så mycket mat!!!! Att beräkna hur mycket mat som går åt är inte familjen Danielssons starkaste sida..tihihi. Lojjans mamma är precis likadan.
Lojjan och mamma Lena

När alla hade ätit och tagit om en gång till...och en gång till, så fanns det mat kvar till ett helt kompani.
Matlåda till både Lojjan och Johan i 14 dagar. En supergod pastasallad bjöd de på och kaffe och tårta efteråt. Underhållningen var Färjestads 3.e match...som de givetvis vann.
Gästerna som var där var pappa Lennart,

.......syster Jenny, svåger Stefan, William, svägerska Heléne, Loke
 
svåger Adde, svärfar Ulrik.


Johan goan fick finfina presenter: Golfvagn, guldkedja, kläder.

Gullegrisen Eroz blev sliten och somnade under bordet.


Vad mer kan man önska få ut av sin födelsedag? Inget! Jag tror Johan var nöjd!

*****************************************************************'


Nu sitter jag här och bloggar. Klockan är mitt i natten. Jag kan inte sova. Jag sover ju som en gris när Ulf är här, i morse vaknade vi 10-någonnting, så det är ju inte konstigt att jag är klarvaken nu. Jag har ju sovit hela veckoransonen på en enda natt.
M-eli och Magnus ligger på balkongen. Jag bloggar. Inte så mycket annat man kan göra när man bor i lägenhet.
Vilken omställning!!!! I Stubberud kunde jag ju dra igång med vad som helst mitt i natten. Ingen stördes av det. Här går det ju inte, lägenheten är ganska lyhörd och man vill ju inte göra sig alltför opopulär så här i början.
Mitt hus är ett "äldreboende". Alla är över 70 år som bor här, utom i de små vindslägenheterna där det bor ungdomar. Skulle vara snyggt att dra igång slagborrmaskinen då...hm!

PD i morgon: 14 pensionärer dog av hjärtinfarkt och 4 ungdomar chockades svårt av ett öronbedövande oljud från nyinflyttade bloggerskan Yrvettes lägenhet.

Nä, bäst att ta det lite lugnt!

Jag spelar lite soft musik för dom istället. Natti natti alla mina bloggers och mina pensionärer.


Lilla fröken nyfiken.....

Det är Anette det...hihi! Hon är så nyfiken på hur det ser ut i min lägenhet, men jag är ju inte färdig än på långa vägar!!! Men för att stilla det värsta så får hon, och ni andra, några detaljstudiebilder här.

En bild på min nya stereobänk. plåtskåp a´la omklädningsrum. Fräckt och funktionellt.



Och en liten bild på min Honey bunnie, sittande på sänggaveln...så söt såååå!


Ni ska få alla bilder ni vill sedan när jag är klar, men det dröjer nog lite. Den där drängen vill inte jobba! Han försöker hela tiden slingra sig undan och ska pyssla med annat! Men nääää........det går INTE det! Jag är tuff och hård.....mot karlarna...hehehehe! Det blir man efter två avklarade äktenskap!

Lite annat då:
Pratade med grannarna igår. Ett äldre mysigt par som satt på balkongen och drack kaffe och löste ett korsord tillsammans. Preciiiis det som jag vill göra. Bara slappa och ha mysigt tillsammans på äldre dar. Det är snart på äldre dar för mig nu. 2 år kvar till 50!!!!
Grannfarbrorn visade sig vara från Värmlandsnäs! Det är ju jag också, världen är så liten ibland. Han berättade att han känt min pappa väldigt väl.....Kul! Sen sa han också att det bor en tant lite längre bort i huset som också är från Näset, från Millesvik. Farbrorn var från Eskilsäter och jag är från Ölserud. Då finns det bara en socken kvar, Botilsäter, sen är hela Värmlandsnäs representerat. men det finns säkert någon därifrån också i detta märkliga hus.
 Kanske ett tecken på att jag kommit "hem".

Dagens aktiviteter: Gratta min lille son som fyller 26 år idag!!!

Grattis Johangoan!!!

(filmen som följer är inte riktigt up to date, men jag kan inte göra en ny nu, mamma två och låtsaspappan finns inte längre med i bilden.)

Dräng och piga....det är min melodi!

Här är min piga. Hon slet som ett djur igår. Jätteduktig! Hon byggde tv-bänk och stereobänk av flyttkartonger. På eftermiddagen drog vi ut på shoppingrunda. Helt slut och så ont i fötterna så det var stolligt!!!! Pigan hade varit så duktig så jag föll för hennes gråtande och bönande om att "få en sån där klänning" och "alla andra har ju en sådan" och Måns fick ju betalt för flytthjälpen"
Suck!!! När hon kastade sig på golvet och skrek helt hysteriskt så fick jag väl lova att köpa den till henne då!
Hon var faktiskt väl förtjänt av den! Duktiga, snälla Lillemorskan!



Sen åkte jag hem med nyinköpta saker och pimpade till det lite i mitt kök. Ni får en förhandstitt här på mitt inredande.



Ett glas vin vid spisen i väntan på att drängen skulle komma. Han kom igår kväll och hade bilen full av möbler. Jag fick det i inflyttningspresent. Gullegubbe! Stereobänk och tv-bänk bl.a. Ogjort arbete för Lillemor alltså, hihi. 



nNu är han i full fart och borrar i stenväggarna. Hela huset står och darrar! Katterna flyr! Grannarna gråter! Men inte jag!!! Jag är så nöjd och glad! Inte bara för att han är så bra på att borra!!!! Nädå...han är bra på allt möjligt!!! Han kan skruva också...hahaha!



Nu måste jag nog gå och se lite intresserad ut...hehehe! Han kan ju få för sig att jag sitter och latar mig vid datorn! Precis som om jag skulle ha tid med att blogga nu när vi har så mycket att göra!!!

Kram på er mina goa bloggvänner!

Installerad

Jag har ÄNTLIGEN flyttat till min fina lägenhet! Inte helt utan problem förstås...ingen el förän i morse när Lillemor fixade det åt mig. Och en hel del andra jävliga saker. Aldrig i hela mitt liv har jag varit så förbannad som igår. Värre än Yrvette t.o.m. Man skulle kunna säga att en människa jag KÄNT väldigt väl (trodde jag) är kokt i en hel gryta skit!!! Så fruktansvärt elak! Dettta är ingen dokusåpa längre! det är ett program ur Vetenskapens värld, avsnittet heter: Hur långt kan man gå för att såra en människa innan hon bryter ihop?

Jag kan säga att man kan gå VÄLDIGT långt med mig! Men igår rann bägaren över....rejält!!! Nu orkar jag inte med mer jävligheter. Punkt Slut!!!!!

Nu börjar mitt nya trevliga lugna liv i Åmål.

Magnus och M-eli har anpassat sig väldigt bra så här långt! Mangan är redan en riktigt stadskatt...fniss! M-eli går bara runt och ,myser och undersöker allt.

Lillemor har också anpassat sig bra! Hon kom i morse och håller nu på att plocka grejer, skura köket, skruva ihop möbler. Vad skulle man göra om man inte hade en Lillemor??????


Utan kommunikationsmedel försmäktar jag.....

Sugen på att köpa hus! Här finns drömbostället:

http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/391580




Sugen på bäbis? Det är JAG!!!!! Tänk att det aldrig går över!

Elliot 3 dagar


Har ni sett något vackrare barn än detta!!!!!
Så fulländad! Så otroligt perfekt!!! Det sötaste ever!!!

.......men ändå så lik morfar.....hehehe!


******************************

Igår....
Jag fick ett litet psykbryt i morse. Jag insåg att jag inte skulle klara allt själv, inte hinna packa allt, inte hinna städa, inte hinna något alls! 
Jag skulle ju till banken och skriva alla papper, så jag tog med det som fick plats i bilen.  Katterna fick stanna hemma, jag var ju tvungen att åka tillbaka hit igen....suck!

Allt fixat i Åmål, fika hos Lillemor. Jag höll på att somna på kökssoffan hos henne. Jag var sååå trött!
På väg hem så nickade jag till flera gånger. Jag var tvungen att stanna och gå ur bilen flera gånger. Jag tog ett stop-over på IKEA också. Bilen blev knôkfull! Ändå fick jag inte tag på allt jag skulle ha. Men det fixar Ulf! Han shoppar med sig grejerna från IKEA Helsingborg. Han kommer nämligen upp på fredag och hjälper mig i flyttandet. Sötis!

Kjell såg nog hur slut och schleten jag var för han lovade ta semester idag och hjälpa mig med att köra de sista grejerna.
Ja, vad skulle man göra utan dessa karlar? De är ju till för att utnyttjas!
På tal om det, så gjorde jag en sak igår kväll....något jag egentligen borde skämmas för...hihi....men det gör jag inte!
Ena halvljuslampan var trasig så jag åkte in på macken för att köpa en ny.
Jag frågade killen om det var svårt att byta "en sån där". Jag spelade bimbo och totalt handlingsförlamad.
Killen svalde tiggeriet och erbjöd sig att hjälpa mig. Bara att tacka och ta emot. Jag hade ingen lust att lorta ner mig.
Men guuud vad jag ångrade det sen! Killen bar sig så dumt och "tôvvlit" åt så det kröp i mig!!! Fan, byta en glödlampa på en Volvo kan ju varenda människa!!! En plastkåpa att lossa, en bygel att öppna, dra ur lampan ur kontakten och sätt i en ny!
Hur svårt kan det va???? Suck...jag höll på att frysa ihjäl innan han var klar. Spela hjälplöst våp är nog inte min melodi!!

Väl hemma, klockan 21.30 så satte jag igång med att göra albumet klart inför husvisningen.....sen somnade jag i soffan!
Helt slut! Tom! Ingen energi alls!

Huuu...jag ser ju mer död än levande ut!

Letade igenom kartongerna och hittade telefonen, ringde Ulf och somnade om igen. Vaknade och hade SVÅR internetabstinens!!! I kartongerna igen och leta upp datorn.
Nu har jag sovit 2 timmar, men jag MÅSTE försöka sova lite till. Idag SKA jag flytta!!!! Efter att jag har städat och plockat i ordning här. Det blir hushållsnära tjänster hela dagen!!!



BTW.....gick ALLA på mitt aprilskämt?
Svenska dagbladet hade ingen artikel om någon ny bakteri som gör folk blinda! Det finns heller ingen bakterie som heter fossor falsidicus ( =idiotisk lögn, på latin)
Det hittade jag bara på...! .....hahahaha!


Nu går jag och lägger mig....igen! Hej då på ett tag!




1:a april

Låt ingen lura er idag!!!! Jag själv kommer att vara på min vakt mot Cilla speciellt..hahaha! Jag satte dit henne förra året och kan nog förbereda mig på hämnd från henne...hehehehe!
Jag ljög ihop något om hockey...jag minns inte riktigt vad det var men hon köpte det.

Nu kör NWT en liknande grej! Suck...härma inte Yrvette H E L A  T I D E N !!!!
NWT idag:
Nwt.se kan avslöja att Perra Johnsson slutar som FBK-tränare med omedelbar verkan - mitt under brinnande slutspel.
Han lämnar spelarna och organisationen runt laget i stor ovisshet inför finalserien mot HV71.

DÅLIGT!!!! Hahahaha...något sådant skulle Perra ALDRIG göra!!!!

Aprilskämtet i Aftonbladet hittade jag inte. En del nyheter där är så osannolika så man kan inte så noga veta....

Men en artikel i AB som inte är osannolik är denna:

Glöm stenhårda dieter.

Nyckeln till att se ung ut heter god aptit.

Fylliga kinder upplevs som yngre än ett magrat ansikte.

Hahaha...jag visste det!!!! Fattar ni nu varför jag är så oförskämt snygg och ser så ung ut??!!!
Jag är fan bäst! (citat: Pihlman)





Jag kollade några andra tidningar också, men hittade inget där heller.
 
Däremot hittade jag en intressant artikel i Svenska Dagbladet. De skriver om en ny upptäckt, att filmjölk och youghurt kan vara farligt. En farlig bakterie som man tidigare inte trott funnits i värmebehandlade mejeriprodukter har hittats. Den livsfarliga bakterien fossor falsidicus, som kan orsaka blindhet har tidigare bara påträffats i opastöriserad mjölk. Ja, ni får själva läsa hela artikeln. Det fanns fler livsmedel som också bör undvikas....
http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/artikel_54221.svd

HA...jag visste det!!! Filmjölk är inte bara det äckligaste som finns!!! Det är farligt också!!!!

Nu ska jag avsluta här för jag ska packa ner datorn. Vi ses när jag fått internet i lägenheten eller när jag besöker internetcaféet på Kompassgatan.

Puss på er så länge!



RSS 2.0