Förlovningspresent


Vem städar på slottet?
Daniel såklart! Han är ju en man av folket, med de vanliga vardagliga bestyren i sina gener.
Här är min present till honom:

Hi-tech städning! Gör rent dina telefoner, musikspelare, tangentbord eller andra prylar med Cyber Clean (gulgrön). Hur lätt som helst kommer den åt smuts och annat äckligt i alla skrymslen och vrår. Pressa bara klumpen mot det som ska rengöras vänta lite och vips - klart! Cyber Clean kommer åt där du går bet, längst in i alla små hålrum fylldda med damm, smulor, hår och bakterier... Det är den perfekta kombinationen av elastisitet, viskositet och smart rengöring. 
Vet du att det gjorts en undersökning som säjer att offentliga toaletter är renare än ett vanligt tangentbord. Usch!!!

Till Victoria:


Det här är glasögonen för dej som inte vill vara med på bild! Per automatik kommer dina ögon att täckas av en svart linje - precis som på sekretessbelagda bilder!Till paret tillsammans blir det detta..........om de nu tänker skaffa några barn, vilket vi verkligen får hoppas att de gör...omgående! Men ingen stress med det nu för MIN skull bara!!!

Perfekt på resan!!!Elektrisk luskam.Avståndsalarm.

En perfekt grej att ha när du och barnet är i köpcentrum, i större parker med mycket folk eller i din egen trädgård. Du blir direkt varnad innan det är för sent och ditt barn försvunnit utom synhåll.
Du fäster en liten givare på ditt barn och ställer själv in vilket avstånd du vill att barnet ska hålla sig inom. Avståndet kan ställas in från 3 och ända upp till 50 meter. Avståndet visas genom en stapel som indikerar hur långt från Dig som barnet befinner sig.Backspegel att ha inne i bilen. När nu barnen måste sitta i baksätet, bakåtvända, så är detta ett måste i varje småbarnsfamilj.


Vad ska NI ge dem?

Kommentarer
Postat av: Lillemor Lindqvist

en soda stream off course

2009-02-24 @ 14:09:17
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0