Jag är gravid!

Igår hade jag foglossning.....jäklar så ont i ljumskarna jag hade! Jag mår illa! Restless legsen är värre än värst, 24-7, jag sover inte alls. Jag vräker i mig lakrits!
Här kan jag inte stanna! Jenny har smittat av sig, snart får jag väl mjölkstockning också! Hjälp!!!!

Jag vet ju att graviditeter kan "smitta" av sig till pappan, men inte att mormor kunde bli sympatigravid.

Stackars Nennisen då, hon ska in på mammografi idag! Hennes pupps ser inte bra ut! Dessutom har hon sprungit hela natten och käkat isglass, hon har så ont i halsen och börjar bli förkyld. Det vore ju perfekt att få lite skrällhosta nu med den magen. Gud va jobbigt!

Annars då..? Joråsatt....igår var det varit storstädning, så nu är det skinande rent här. Det var inte så farligt innan heller om jag ska vara ärlig. Det var det enda som gjordes igår. Vi försökte få upp ett par hyllor, men gav upp efter 3 smälta borr....hehehe....det var nog fel borr! Och fel borrmaskin! (Ni som följt mig vet ju att jag tycker att en Hilti slagborrmaskin är det manligaste som finns...hahaha)

Kjell kom hit med en massa flyttkartonger och grejer, så vi passade på att utnyttja honom lite. Han fick upp EN hylla i alla fall.


En annan sak: Jag är redan förbaskat trött på vinter! Igår morse fick jag skrapa rutorna på bilen.....! Hata!

Nu blev det mycket gnäll här. F´låt så mycket! Allt är ju inte skit..hahaha! Nennis och jag går här och skrotar och trivs. Egentligen har vi det ganska mysigt...min lilla unge som snart ska bli mamma! Jag måste vara ovanligt trög i hjärnan....jag har inte fattat det ännu. Min Nennis...?!

Lite hemlisar: Jag smyglyssnade på Jenny och Stefan när de pratade med varandra på Skype...*myspys* De är så gulliga mot varandra!!! Det är så gôtt att höra dem. De är ju alldeles tokkära!!!! Så där gulligt småprat har då jag aldrig fått uppleva...hahahaha!

Nu är det en ny dag....benen rycker och hoppar! Fan att det inte kan ge sig någon gång!!!!
Dags att göra sig oemotståndligt snygg då. Jag ska ju med Jenny till sjukhuset sen och man vet aldrig....det kan vara Dr House eller någon annan pudding som man springer på där.
Ja jäklar.....med alla mina knäppa sjukdomar så vore ju det helt perfekt! Att jag inte tänkt på det tidigare! Det är ju på sjukhuset jag ska ragga karl ju!!!!




Världens bästa mamma.......

.......kommer Jenny att bli. Det är så kul att se hur hon hanterar William, styvsonen. Hon är lugn, cool och så himla snäll mot honom. De har ett alldeles särskilt förhållande de två, samma sjuka humor bl.a...hahaha!
Snart har hon en alldeles egen son också! Grattis till de barnen som i framtiden kommer att kalla henne mamma, oavsett om de är biologiska barn eller styvbarn.

William går inte heller av för hackor! Han är jordens charmtroll! Helt klockren!!!!

Kolla så tuff han blev i sin nya skinnjacka!


Blivande proffsmodell???

Idag har vi grejat med lite av varje. Lunchat på stan, shoppat lite heminredningspryls, varit på IKEA och stånkat runt med tjockis-nennis, tvättat några maskiner, röjt i trädgården, tvättat bilen, fikat med Williams mamma.
En bra dag med andra ord!


2 sådana här läckra lampor blev det till Nennis köksfönster. Det blev såååå snyggt!

.......och Jenny "fulade" sig som vanligt!


......och så till sist får ni lite kloka ord från Pölsa..... 

 


Å vilken underbar natt.......

.......NOT....hahahaha!
2 stycken med restless legs i samma säng är en höjdarupplevelse!
Jenny gick och lade sig först, jag satt kvar vid datorn ett tag. Jenny kom snart upp igen och steppade runt som en balettdansös eftersom det kröp i hennes ben så att hon inte kunde ligga still. Hon gick och lade sig igen och jag somnade i soffan. Jenny vaknade igen och sa till mig att lägga mig i sängen. Jag somnade och började snarka som en gris. Jenny gick då och lade sig i Williams våningsäng....hahahaha. Det måste ha varit en syn att se henne kravla sig upp dit med den tjocka magen. Stackars min Nenni!
Jag vaknade nyss och har haft besök av en äcklig jävla älgfluga!!!!! Hela nacken är söndertuggad och kliar något för jävligt!!!!
Nästa gång jag ska ut i skogen så ska jag smörja in mig med DDT. Jag HATAR de där äckliga små krypen!!!!
Maja har heller inte sovit i natt. Hon packade sin Louis Vuitton-väska och drog härifrån igår kväll...hihihi! Det måste vara världens sötaste lilla katta! Hon är tokunderbar!




Det känns som att jag är tillbaka på banan igen....
......3 kexchoklad och en godisskål orkade jag trycka i mig igår kväll.
Allt är som vanligt med andra ord! Snart är man fet och grann igen då....suck!





RSS 2.0