Jag är redo......!



Här är den käcka kameran som de ska knö in i mina tarmar idag. Jag ser verkligen fram emot det. NOT!!!!

Alla de läkare som gjort undersökningen tidigare, har klagat över att jag har en så besvärlig och bångstyrig tarm. Jaha..förlåt då! Eller?

Tjocktarmen är den enda del av tarmen som sitter fast i magen. Den sitter fast med gummisnoddsliknande band. Mina "gummisnoddar" är ovanligt långa, så därför rör sig tarmen vid minsta lilla rörelse. Så fort de rör kameran en liten liten bit längre in, så viker sig tarmen och det gör så jävla in i helvete ont!!!!!!! Det blir samma sak som vid tarmvred.
Inte ett magknip utan ett ordentligt tarmvred alltså.
Sist fick de avbryta, det gick bara inte.
Doktorn sa att det alltid är jobbigare när man har fibromyalgi, eftersom det finns så mycket muskler i tarmväggarna.
Jaha, vad käckt! Ännu en skitgrej med denna fibrovärken!

MEN....jag ska inte klaga! Jag får ju denna möjlighet att bli undersökt varje år. Ännu har inte Reinfeldt stoppat mig....! I nedskärningstider så får man vara glad för det i alla fall.



Och en sak till....hehehe....jag ska få trippel dos med smärtlindring. Party!!! Inte nog med det, de ger mig goa doser med lugnande också....."små lätta moln, ser jag på min himmel...lalalala" Det ska bli helt underbart!!! Jag kommer att sova sååå gott sen efteråt.
Då hamnar jag på uppvak, bästa stället på hela sjukhuset! Där sover man! Ja, egentligen är man ju där för att vakna...hihi...men jag sover! Sover som en stock! Jag är ju så utmattad så det behövs inte mycket för att jag ska sova.
Sen när man vaknar så får man torra formfranska-mackor med ost. Och då är man så hungrig så det smakar alldeles ljuvligt gott! Och kaffe....och sen en cig på det!
Hahaha...nä....man får inte gå ut och röka! Man måste kissa först....och kunna stå på benen alldeles själv.

Men gissa vem som brukar lyda det då?
Inte jag!!!

En gång bar de mig tillbaka in på bår...f´låt då!
Jag hade legat och varit röksugen hur länge som helst och till sist stod jag inte ut längre. Jag hade spanat in att man kunde ta sig ut genom sköterskornas fikarum....hehehe, mig lurar de inte!
Jag smög ut i sjukhusrock och nedhasade fula långstrumpor. Njöt av min cig i några sekunder och sen...ja sen låg jag på en bår....men gott var det!

Idag ska jag sköta mig, jag lovar! Ni ska inte behöva skämmas över er Yrvette! Jag kan om jag vill...faktiskt!
Jag ska sätta mig på huk redan INNAN jag tar min förbjudna cig, så slipper jag svimma...eller ialla fall inte ramla och slå mig så illa som den gången. Bra va?

Kram på er.....en sista hälsning från Yrvette!



Nu blev det lite VÄL dramatiskt va....hahaha! Ingen fara...jag är snart tillbaka igen!

Men ni får en liten sak till......innan jag kilar vidare....går runt hörnet....eller helt enkelt bara åker till Endoskopiavdelningen.





Men ååå, vad jag håller på!!!! Det är bara för att jag inte har något att göra!
Jag ska inte åka förän om 2 timmar. 
Dessutom gillar jag denna låten....det är inte bara en begravningspsalm, den är faktiskt fin!!!
Men NU säger jag hej då då! Ok! Vi ses sen!!!


Kommentarer
Postat av: anette

ja vad säger man...lycka till? hoppas tarmen håller sig still? ähhhh sov gott

2008-12-10 @ 07:12:36
Postat av: Lillemor Lindqvist

jaa. jag vet inte vad jag ska säga. jag gjorde GASTRO-skopi och trodde jag skulle dö.. det sa hon efteråt till mig med.-" ja det SKA inte göra ont.men ja fibro e ju fibro". gick i 4 dar och kunde inte ens prata. och då snackar vi ju bara en tusendel av det DU ska göra. nej usch.hoppas detgår bättre så dom kan kolla ordentligt. skickar en massa kramar. ha det så bra det går. kraaaam

2008-12-10 @ 08:09:08
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: alexandra

Ta nu det lugnt efteråt Maria.Hm be om lite extra lugnande så du håller dej lugn nån dag extra.Annars vet vi att goa Maria springer runt i Stbberudshagen.Kram

2008-12-10 @ 10:01:27
URL: http://pooooh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0