Detta suger ******

Nu är jag trött. Stereotrött!!!! Trött för att jag inte kan sova och trött att jag inte kan sova. Nu är det riktigt illa faktiskt! En snabb översikt av min sömn på senaste tiden så visar den på ca 2tim/dygn igen. Det var lite bättre ett tag, men nu är jag där igen!!! Skit!
Nu känner jag av de fysiska slitningarna t.o.m. Hjärtat bankar på och pulsen är skyhög. För att inte tala om hur psykiskt jobbigt detta är........jag tror jag ger upp snart.
Eller vadå? Ge upp? Hur skulle det gå till, jag lever ju med detta varenda jävla dag vilket jag vill eller inte. Det går ju inte att ge upp något som tvingas på en. Jag kan ju inte göra något åt det. Jo, jag kan välja att se det positivt!!!
Bla bla bla...hur faen då????? HA...jag är vaken och missar inte så mycket av livet som ni gör era sömntutor! Ni som sover kanske 5-6 timmar och gottar er och grisar er i sängvärmen.

Ja, nu sitter jag här och tycker synd om mig!!! Tårarna trillar ner på kinderna! Jag vill också kunna sova!

Snälla, bara en enda natt.....en natt/vecka skulle vara till stor hjälp. Jag orkar inte mer nu!

K U K E N....skriker jag nu! Mitt favoritord när jag är riktigt hederligt förbannad! Förlåt mig alla pryda....men just nu är jag precis så förbannad!!!! 

Men så kikar den där lilla snälla Maria-tösen fram och så tänker jag att SÅ kan jag ju inte skriva. Jo, så faen jag kan!!!! Det är ju inte Maria som skriver, det är ju den där uppkäftiga och oslipade diamanten Yrvette som gapar och går på!!! Då går det lättare att vara ärlig....ärlig och ful i mun!!! 
Maria skulle bara ha slätat över allt och sagt att: -Jodå, det är jobbigt, men det går allt ett tag till. Sen skulle hon ha lagt ut lite fina blombilder eller roliga fulbilder för att lätta upp stämningen lite. Den där Maria verkar ju vara den allra största faran för sin egen hälsa!  Puckade fruntimmer säger jag bara!!!
Men nu så är det Yrvette the bitch som skriver och då får ni faen tåla det dåliga språkbruket!!! Yrvette är ingen snäll, mjuk och rosa-bubbelgummig flicka som den där mesiga Maria precis!

Igår fick jag inte bara töntmail och torra kommentarer av folk. Nä, det kom in en hel del tack-mail för att jag för en gångs skull var ärlig och visade att jag var irriterad. Att jag vågade fräsa till och säga vad jag tycker. Så då fortsätter jag väl med det nu då!
det känns ganska skönt faktiskt! Så skönt så att jag skulle kunna lägga ut lite fina blommor åt er!!!

Hahaha...nej jag skojar...inga blombloggar idag! Men lite fulisbilder kanske....
Nix....jag ska lägga ut lite bilder på sköna damer!!! Yrvette like...och det gör Maria också...!

Från Gynnings egen blogg. Hur go är hon inte när hon driver med sig själv!!!!

Hahahaha....så jäkla skön!!!!

Här kommer också en underbar dam! Vilken sötis va...fniss!


Men nu över till lite arkitektur. Det är alltid intressant!

Men vem faen har satt in fönstren på detta hus? HUR tänkte han?????


Jamen nu blev det ju lite glättigare här va??? Jag vill ju inte lämna sidan och veta att jag gjort er illa till mods! Nädå....foten i kläm, jajamen!!!

God natt och sov era slöa grisar...hihi!

Nädå, jag misunnar ingen att få sova....ta för er ni...tänk inte på mig.
Jag kan sitta här och roa mig själv jag!!! Sov ni!!!

Godnattpuss!






Kommentarer
Postat av: anette

men det är väl självklart att du inte ska se din s.k sömn som nåt positivt....det finns inget bra med den!!! under korta perioder ...KORTA ...har jag sovit så lite, efter bara några nätter höll jag på att bli knäpp...så att du får panik och är förbannad på detta fattar jag..



kram

ps. Louice blev superglad...läste kortet flera ggr

2008-12-12 @ 05:56:00
URL: http://nettis69.blogg.se/
Postat av: alexandra

Hmlåter inte alls kul Maria,kom hit så jag får trösta dej.Attans att de jäkla läkarna inte kan hjälpa dej o få sova............

kraaaaaaaam

2008-12-12 @ 08:43:30
URL: http://pooooh.blogg.se/
Postat av: Lillemor Lindqvist

jaa. att se saker positivt när man håller på att dö av panik...det GÅR inte. och ingen kan sätta sig in i din situation heller.INGEN.. som inte har det exakt likadant. och det vet jag ingen som gör och jag känner bara ömkliga, skröppliga, fruntimmer. jag hade det så i ett halvår. men bara med sömnen. inte med benen. så jag kunde ju åtminstone gå och lägga mig och vila kroppen... och det är en jävla skillnad.. ..dina ben.. ja.. jag lider MED dig. och jag känner med dig. jag vet inte hur det känns .men jag kan försöka sätta mig in i det. och det är hemskt. helt vidrigt. tortyr!!!!! det borde inte få vara..alls.

dom borde lägga in dig med spännband och söva dig tills dom kommer på vad dom kan göra. så lamt att dom inte kan försöka mer,mer, och ännu lite till..



men.. nåt nannat. det är jätteskönt att höra dig säga ifrån,ryta till ,och tala om. det måste man det med för att överleva.

då kanske NÅN här inne KAN försöka fatta HUR sjuk du ÄR också.. trots alla blommbloggar.

kram...

2008-12-12 @ 09:31:48
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: vivan

Vännen, jag lider med dig...men vad hjälper det!

Har de verkligen gjort allt som står i deras makt..hm nä det tror jag inte...har du varit till spec. neurologen...det är de som borde ta tag i din sjukdom..vad det nu är för skit...mr-röntgen...skiktröntgen...där ser de hur det står till med hjärnsubstansen...osv...kräv specialistvård

det har du rätt till..borde åka upp och följa med till el hombre och fräsa ifån....hoppas du till slut nu sover en stund...det önskar jag av hela mitt hjärta...bamsekram till dig!

2008-12-12 @ 10:24:39
URL: http://vwellermo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0