Det pysslas och fejas i stugorna nu.

Lillemor har pimpat sitt vardagsrum, och här har det också nyss varit aktivitet på området. Anette vill börja röja hos sig....alla är sugna på att göra om, göra nytt.
Jag har mitt stora projekt kvar. Jag ska bara samla lite kraft till att ta tag i det. Just nu känns det FÖR stort, men det kommer....det kommer!

Tills dess så håller jag på med lite konstnärliga aktiviteter som att göra tavlor av tyg. Igår kväll så skulle jag göra en till av serietidningstyget, det blev lite spillbitar över när jag var klar med tavlorna till Jenny och mig. Det gick jättebra....hahahaha....NOT!


Jag tänkte inte på att det var en HÄFTPISTOL och inte en häftapparat jag hade. Skillnaden är ju att en häftpistol inte viker in piggarna utan skjuter rakt in i underlaget. Shit! Jag sköt fast tavlan i bordet....hehehehe! Kjell fick hjälpa mig att få bort alla häftklämmorna....de satt stenfast i bordet!!!

Det var längesedan jag gjorde en sån där Maria-fort-o-fel-grej nu.
Det har blivit bättre nu tycker jag. Ett tag så hände det något dagligen. Jag brukade köra på saker med bilen. Suck...lyktstolpar, vägmärken och häckar har jag kört in i. Cyklar och snowracers har jag kört över och mosat totalt.... Min x-make, mina barns far, lovade att när den dagen kommer som jag slutat köra in i saker så skulle jag få en röd Lamborghini. Nu har jag bevisat det tycker jag. Jag minns inte ens när jag senast körde på något.

Jag får nog ta mig ett snack med honom om detta. Ett löfte ska man ju håll!

Det skålar vi på x-maken.
 


Hej då på en stund!




Kommentarer
Postat av: anette

hahaha precis en sån sak jag hade kunnat lyckas med...sätta fast tavlan i bordet jhahaha skillnaden är att jag aldrig erkänner det

2009-01-30 @ 08:27:46
URL: http://nettis69.blogg.se/
Postat av: Cilla

Hahaha, nu stod du för dagen skratt igen. Tack för den

2009-01-30 @ 08:48:18
URL: http://cillnius.blogg.se/cillirill
Postat av: Lillemor Lindqvist

jag tror jag har tagit över fort och fel grejjen e helt bäng just nu hahahha eller så gör jag bara bäng-i-huvudet-saker. ..t.e.x fick en flis igår morse.. jaha. tog bort den. bara det att igår kväll så var det alldeles varigt. hade inte fått ut HELA flisen... tog ur den och skulle sätta på ett plåster. då hade jag sånt där plåster som man klipper bitar av.och eftersom det var HÖGER hand som hade haft flisen så höll jag väl lite konstigt och klipper mig i fingern!! på andra handen! precis i vecket mellan fingrarna !en stor tugga !!så helt plötsligt var det mer akut med plåster på ANDRA handen.... heelt kokko. ha det bäst idag.jag ska försöka ta mig till säffle. han e där nu eller?

2009-01-30 @ 09:07:46
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: britten

TÄNK !!!! om det blev klart me dvåran flytt nån gång det skriker i min inredningstarm....visste inte att det fanns en sån ) ...

2009-01-30 @ 13:45:33
URL: http://pyrobritt.blogg.se/
Postat av: Inger

Tack för att du hörde av dej, tycker sånt är under all kritik.Vågar knappt skriva något längre. ha en bra helg.

2009-01-30 @ 14:26:37
URL: http://nogg.se/bjaeren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0