Lite efter....

Jag har suttit och kollat lite youtube och helt plötsligt upptäckt 2 saker:

1. John Lennon är bra.
2. Elvis är snygg.

Vilka världssensationer!!!!!!! Konstigt att ingen har berättat det för mig???!!! Eller har jag hört detta men inte brytt mig om det?

Ja, jag vet inte. Jag har väl gillat Beatles lite så där...men inte funnit själva grejen med dom. Men hela grejen med dom är John och Paul. Men framförallt Lennon! Jag måste till stan och köpa lite skivor NUUUU.....

Sen till sensationsupptäckt 2.

Fan vad snygg han var!!!! Jag har aldrig sett det förut!!! Jag missade hela grejen när han levde....och inte förän nu 32 år efter hans död kommer jag på detta. Lite retard-varning på mig va...hahahaha! Jag var 15 år när Elvis dog, och var kär i en helt annan gosse då...! Dessutom var jag hårdrockare/punkare och dansbandsdiggare i smyg. Inte kunde man gilla Elvis då!!! Inte ens tycka att han var snygg. Men det får jag tycka nu....värsta hunken ju!!!

På en del bilder i denna youtubevideo är han ju bara sååå råsexig!!!!

Så....nu ska jag till stan och köpa Lennons skivor och alla planscher som finns på Elvis.

Bättre sent än aldrig!!! Harä!




Kommentarer
Postat av: Lillemor Lindqvist

okej vi börjar med upptäckt TVÅ ....

e du bäng!???????? elvis e det vackraste på jorden!!!!!!



men sen vidare till upptäckt ETT,

jisses!!! nu har du väl fått kärringsjukan totalt??? lennon och paul??? jisses!!!!!!! två muppar som hoppar när dom sjunger ???gerräääjj!!!!



och vad sjunger dom ??

-"jag har jobbat som ett vedträ???"

nej! nu måste du nog ut och socialisera dig lite bland folk -inte bli instängd ute i skogen och lyssna på beatles och röka salvia och kanel och ha runda brillor hahahahahaha

2009-01-29 @ 10:33:11
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: maria

Hahaha...1 rätt av 2 är väl inte så illa!!!



Vadå? Kan man röka kanel också??? Måste testa...in i dimman, hejrå!

2009-01-29 @ 10:46:59
URL: http://www.yrvette.blogg
Postat av: britten

JAAA en till som upptäckt snyggingen Evis..Jag har många gånger tänkt jsut det att konstigt att man så lite pratat om hur snygg Elvis var...Otroligt snygg tycker jag ...åtminstonde i början av sin karriär--

2009-01-29 @ 10:47:39
Postat av: wenche

Hörru ditt Yrväder eller Yrvette,eller Rugguggla;)Be dina läkare ringa till Falken berg,0346 området.Där finns det INGEN som ens får vara vakna när de gör den hämska undersökningen.OM de inte har någon sjukdom som gör att de är rädda för att söva dom.Men jag bor i Varberg och de försökta göra det i vaket tillstånd,men det var så smärtsomt så de sa att jag skulle få komma tillbaka för att sövas.Då visade det sig att jag hade en 16cm stor polyp så de beslutade att kapa tarmen 20 cm.(Kan vara så att de sa att den polypen var 20 den också,du vet man glömmer så lätt det man hälst inte vill veta).Nu lyckades min duktiga doktor ta bort polypen utan att kapa tarmen,men han erkände att han aldrig hade varitmed om en så stor polyp).Stå på dig bara och KRÄV att de ska söva dig.Inte ska du vara orolig ett helt år för den jäkla skiten.Visserligen så kanske de har hört att du är elak mot din stackars"korv"make,men det ska de ju inte blanda in.Men du får nog lära dig att ta han på ett finare sätt,annars kommer du att få se att "syndn straffar sig själv".SÅ säg till bara,alla har rätt till lika vård även om du bor uppe i lapphelevetet.Med lite vänliga hälsningar och kanske en liten klapp på kinde till dig från mig;)

2009-01-29 @ 10:52:03
URL: http://www.nogg.se/wenche
Postat av: Lillemor Lindqvist

öööööö.....

2009-01-29 @ 10:59:41
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: wenche

Ja då finns det kanske "håpp"för dig med,jag menar med att försöka bli lite snällare.Men jag förstår Ju "köven"på ett annat sätt som kanske inte du ser.Han beskriver sitt liv så som jag har det här hemma,min man är ikke god att tas med.Han åker till Norge och köper en dyr hundvalp och så ska JAG sköta valpen.I går sa han att jag fick gå MAX en halv meter ifrån spisn.Har du hört på fan?

Ok,sök till Varberg,du kan få kinesa här i mitt ljuvliga gästrum(rästen av huset ser ut som........).

Men ta inte Körven med dig,jag kommer bara att ha så ont av att du beter dig illa mot honom,och kanske du och min gubbe(monster)gaggar ihop er så att allt blir sju resor värre för mig och din make.klem fra Wenche(Inte till dig men till körven)

2009-01-29 @ 11:35:20
URL: http://www.nogg.se/wenche

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0