Ja, jagge mäj, så får dä bli.......

Jag gick igång på mina semesterplaner förut. Daniel och Britt hängde på....vad häftigt det vore att bara sticka iväg så där. 3 personer som aldrig har träffats, möts på Arlanda och ska semestra ihop i två veckor...hahahaha...det vore en riktig Yrvettegrej det!!! Garanterat skulle vi få stenkul!!!
Men vi får nog hejda oss lite kanske....man kan ju inte bara ha kul hela tiden....suck! Men NÅGON gång kanske man kunde ha ett kul liv....
Det var så jag började fundera och sen....yrvette-hjärnan drog igång! Nu vet jag! 
För ett tag sedan var jag på gång att köpa en bar i Thailand, billig och bra! Bara det att det visade sig vara en förtäckt bordell....hahahaha! Fina grejer det.....jag öppnar bordell i Thailand....jag som är den VÄRSTA motståndaren till sådant!!!! Jag skulle i så fall få ta tillbaka mitt förr-förra bloggnamn, då hette jag ju Mamsemumsan...hihihi...visst låter det som en bordellmamma?! 

Nu blev det ju INTE så....men nu har jag hela konceptet klart för vad jag ska hitta på med mitt liv. NÅGOT måste jag bara göra innan jag blir tokig! 
Jag flyttar till Egypten!  Ni får se videofilmen här först, så ska jag berätta sen.
Förklaring till videon:
Först är det en kille som sjunger en kärlekssång för mig. På filmen säger han att han är "Marias headache" och att jag är hans "Habibib" Den här stollen höll på att göra mig tokig!!!!! Varenda dag kom han och tölade...hahaha...de första 4 dagarna var det ok, men sen höll jag på att dränka honom i poolen.....!!!
Jag förhandlade mig fram till att slippa honom resten av semestern om han fick göra en hennatatutering på mig. Och det gjorde han....herregud...så där gick jag runt i 10 dagar där nere! Bosse....hahaha alla trodde att jag tatuerat in min mans namn, de skrattade ganska gott när jag sa att det var min häst som hette Bosse! Och de skrattade ännu mer när de fick veta VARFÖR jag hade en så ful tatuering.  
Men tror ni han kunde hålla sig borta då? Nejdå...varenda dag så skulle han sitta på solstolskanten och sjunga, massera och irritera....gud vilken trög unge!!!!
Sen är det en liten egyptisk tös som dansar magdans till trumsolo a´la kastrull. Etta på Egypt-toppen!
Efter det så kommer det lite bilder med svensk dansbandsmusik till.



Ok! Nu till mina vilda planer.
Vad gör man på kvällen i Sharm el-sheikh? Jo man sitter och röker vattenpipa och lyssnar på det där jäkla gnärkandet så det skär i öronen, eller går på disko, eller på Irländsk pub och super skallen i bitar.
Det är kul i en vecka....men sen blir man galen på att höra den där ormtjusarmusiken!!!!!
Men DÅ serru...då går man till Yrvettes nyöppnade danspalats! Givetvis ska det heta Sandgrund, eftersom det ligger mitt i Sinaiöknen! Ja, jag vet...jag är så fyndig i hövve ibland...hahaha!
Det ska vara ett riktigt svenskt äkta dansställe där man släpar runt på varandra till Lasse Stefanz och liknande. Svenskt kaffe givetvis! Och Negerbollar! Araber kan INTE koka kaffe!!! Ingen alkohol för hit går man bara för att dansa.
Och vad gjorde man efter man varit på dans förr i sin ungdom? Jo, då åkte man till korvkiosken och köpte kokt special med västkustsallad. Det ska det självklart serveras på mitt dansställe också! Servitriserna ska ha Carl Larsson-förkläden och träskor på sig och hela danshaket ska vara inrett i gult och blått.
SUCCÈN ÄR GIVEN!

Nu söker jag bara en kapitalstark samarbetspartner och en lämplig lokal. Jag tror jag ska kolla om jag kan få hyra det stora kasinot inne i stan, dit var det ju ändå ingen som gick. De blir nog glada för lite hyresintäkter istället. Förresten....man kanske kunde köra lite Bingo på dagtid????? Javisst....detta kommer att bli en guldgruva!!!
Äntligen vet jag vad jag ska bli när jag blir stor!!!! Nöjesprofil i Egypten!!! Ja, jäklar......

Kommentarer
Postat av: Lillemor Lindqvist

låter perfekt! helt toppen! Sandgrund var ju det bästa av allt hahahha och körv utomlands får man ju aldrig.. perfekt helt enkelt.. Du kan du yrvette.

2009-02-03 @ 06:27:01
URL: http://www.fibrolillemor.wordpress.com
Postat av: maria

jaru Lillemor....

jag kanske ska kalla mig yrvette-korvett där nere i egyptlandet.

2009-02-03 @ 07:37:34
URL: http://www.yrvette.blogg
Postat av: vivan

Vilka härliga bilder...har aldrig varit där, men nu blev jag triggad! Kan man åka dit i nov???

Kan kolla läget om det finns "potential", för ett danspalats och körvstånd!

Kramen!

2009-02-03 @ 11:54:57
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: maria

Absolut Vivan! November är perfekt! Ta bara med dig en tröja. Det är ju ökenklimat där. Görgött på dara å kallt på nättera!

2009-02-03 @ 11:57:28
URL: http://www.yrvette.blogg
Postat av: Jocke

Kanon!



Då hoppas jag du bjuder in Bengt-Hugos på premiären!

2009-02-03 @ 14:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0